post

其實我嘅工作真係好大壓力,為高水平賽事做裁判,壓力更加難以想像,身心都好崩緊。話說我平時都有研究香薰油、香薰蠟燭等,一直好相信香薰療法幫助到放鬆及減壓,我定期都會去做香薰按摩放鬆吓,最近有朋友介紹,旺角有間香薰massage幾好,叫我去試吓。
我用咗試做價試咗音頻身體減壓護理同埋人手香薰推油,第一次做音頻,原來對身心放鬆幾有效,治療師好細心將音叉調較出音頻,(音頻溫柔但有滲透力量),令我身體唔同部位都有(唔同程度嘅)微妙變化,可以令皮膚同埋情緒放鬆,(幾舒服)。做完音頻減壓,(個人已經幾爽),就當然開始做香薰油massage。
我揀咗我最愛嘅薰衣草香薰油,推油真係好舒服,力度啱啱好,治療師亦會細心問我邊個部位最累,用手法將我硬崩崩肌肉舒緩返。做完晒之後,留意到店舖有好多天然護膚品,不嬲都最鍾意用肥皂沖涼,即時入手牛奶皂!我仲留意到有香薰頸鏈,因為我有鼻敏感,治療師特別為我調配針對性香薰配方,(戴得靚靚又有療效,堅like!)
老老實實,真心親身試過係好嘢先推介俾大家,如果真係想上去,可以打上去預約,話GIGI介紹會有discount。

gigilaw
*結果會存在個體差異,並非所有人都會取得相同效果。

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *